Joan Ramon Armadàs

Impulsor i codirector del Sant Cugat Fantàstic. Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic, ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes, i és el responsable de 'El cinèfil', el primer i únic mitjà de cinema en català.

@jrarmadas

ElCinèfil

JR.jpg

Marc Carreté

Barcelona, 1970. Impulsor i codirector del Sant Cugat Fantàstic. Ha estat membre del jurat a festivals de renom internacional com: Sitges, TIFF, Terror Molins i Fantasporto, entre d’altres.

És productor, guionista i director de cinema independent. Membre de l’Acadèmia del Cinema Català. Autor dels curtmetratges Mal Cuerpo (2011) i Castidermia (2012). Va debutar al llargmetratge amb Asmodexia (2014). L’any 2015 va crear Creatures of the Dark, el seu propi segell de pel·lícules de terror, a través del qual ha produït  Framed  (2017), òpera prima de Marc Martínez Jordán, i After the Lethargy (2018), el seu propi retorn a la direcció. Les seves produccions gaudeixen de distribució comercial a mig mon, i han estat reconegudes amb una vintena de premis i mig centenar de nominacions internacionals. Actualment treballa en la guionització i desenvolupament de diversos projectes de llargmetratge.

@MarcCarreté

imdb.me/marccarrete

creaturesofthedark.com

MV5BYzY4NmZiNWEtNGZhZS00YjVkLWI0MTEtZDk0