Joan Ramon Armadàs

Impulsor i codirector del Sant Cugat Fantàstic. Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic, ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes, i és el responsable de 'El cinèfil', el primer i únic mitjà de cinema en català.

@jrarmadas

ElCinèfil

JR.jpg

Marc Carreté

Barcelona, 1970. Impulsor i codirector del Sant Cugat Fantàstic. És productor, guionista i director de cinema independent. Membre de l’Acadèmia del Cinema Català, i autor dels curtmetratges Mal Cuerpo (2011) i Castidermia (2012). Va debutar al llargmetratge amb Asmodexia (2014). L’any 2015 va crear Creatures of the Dark, el seu propi segell de pel·lícules de terror, a través del qual ha produït  Framed (Marc Martínez Jordán, 2017),  After the Lethargy (2018), i Lagunas, La guarida del Diablo (2021, en postproducció), les dues últimes escrites i dirigides per ell mateix. Les seves produccions gaudeixen de distribució comercial a mig mon, i han estat reconegudes amb una vintena de premis i mig centenar de nominacions internacionals. Actualment treballa en la guionització i desenvolupament de diversos projectes de llargmetratge.

Al llarg de la seva trajectòria en Marc Carreté ha estat membre del jurat a diversos festivals  internacionals com: Sitges, TIFF, Terror Molins i Fantasporto, entre d’altres.

@MarcCarreté

imdb.me/marccarrete

creaturesofthedark.com

MV5BYzY4NmZiNWEtNGZhZS00YjVkLWI0MTEtZDk0