​Mónica Murguía

Dissenyadora i tècnica d'efectes especials. Va estudiar disseny a Eina, (Escola d'art i disseny. UAB) efectes especials de maquillatge als tallers Solber FX, Zero Sfx i a l'escola d'escultura Almart.

A UGAMURI FX (el seu taller d'efectes especials i props) ha realitzat FX per llargmetratges com ASMODEXIA (Marc Carreté) i SALVACIÓN (Denise Castro) entre altres, així com en nombrosos curtmetratges com FIST OF JESUS (Adrián Cardona - David Muñoz), BLOOD BONDING (Xavi Rull) i ASSHOLESS (Carles Hortolá). Aquest últim, guanyador del premi TAC als millors efectes especials de producció catalana. Es maquilladora de la Sitges Zombiewalk des de 2010 i responsable de l'equip de caracterizadores de la Cercavila Zombi del Sant Cugat Fàntastic.

Ha estat jurat del Festival de Sitges (Brigadoon), Infest, Horrorvision i Cryptshow, entre d’altres. I es la creadora del preuat trofeu “Lo pont de l’infern” del Fangofest.

foto_MONICA_MURGUIA.jpeg
DavidB.jpg

David Muñoz

Guionista i director. Sens dubte un dels curtmetratgistes catalans més reputats i reconeguts internacionalment. Compta amb una extensa trajectòria en el curtmetratge de gènere fantàstic, i és autor de curts tant celebrats com Brutal Relax (2010), Fist of Jesus (2012), Mi nombre es Koji (2018), i La Última Navidad del Universo (2020), amb el que l'any passat es va endur el premi al millor curtmetratgista al Sant Cugat Fantàstic. El conjunt de la seva obra acumula 200 premis, entre ells, tres Meliès de plata, un dels premis i reconeixements internacionals més preuats del gènere. 

Ha estat jurat de diversos festivals de cinema com Sitges (Jurat Méliès), Mostra Mabuse, B-Retina, Fantastik Granollers, Horrorvision, Terror Arreu de Catalunya, Fescurts.

Ramon Canals

Actor de doblatge, teatre, cinema i televisió. Vint anys fent doblatge li han permès posar veu a infinitat d’actors i personatges de cinema i televisió, alguns d’ells tant populars com el pingüí Kovalski o l'inspector Megré, de les series Pingüins de Madagascar i Detectiu Conan. L’ any 2018 va ser guardonat amb un premi internacional per la seva feina al vídeojoc The Legend of Zelda. A televisió l’hem vist intervenir a moltes de les series produïdes per TVC. I al teatre ha treballat sota les ordres de directors com Esteve Polls i Lluis Marco, entre molts altres. Al cinema l’hem vist fer de psicòpata i dement, protagonitzant o formant part del repartiment de curtmetratges i pel·lícules com Mal Cuerpo, Castidermia, Asmodexia, Framed i After the Lethargy, un recorregut cinematogràfic indiscutiblement lligat a la trajectòria d’un dels directors del Sant Cugat Fantàstic.

IMG-20210907-WA0004.jpg