Denise Castro

Directora, guionista i productora de Cinema Fantàstic.
Va estudiar i ha treballat a l’ Escac (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) durant mitja vida. Durant aquest període va fer diversos curtmetratges, espots i videoclips, així com la seva Òpera Prima vampírica "Salvación" (Escac Films).
El seu segon llargmetratge ja fora de l'escola i seguint amb el cinema de gènere va ser Maniac Tales (Kandale Films) i el tercer "Drácula de Denise Castro", amb la seva pròpia productora Vampi Films. Totes amb distribució i estrenades en festivals, sales i plataformes digitals.
El seu últim treball ha estat el videoclip “My Mother’s Dating a Vampire” per a Oblique & Carlos Baiona, en homenatge a la pel·lícula Joves Ocults

                                                                                                                                                                       @denise.cp

Jose Luis Montesinos

Director dels curtmetratges: “Final” (2003), millor curtmetratge al Festival de Cinema de Sant Sebastian, “Matagatos” (2009), millor curtmetratge en al FANT de Bilbao i “La història de sempre” (2010), el seu curt més llorejat, amb més de 135 premis nacionals i internacionals, y “El Corredor” (2015) guanyador d’un Premi Gaudí (2015) i un Goya (2016), i qualificat als Premis Oscar de l'Acadèmia de Hollywood.
Enguany ha estrenat la seva primera pel·lícula com a director: “Cordes” (2020), produïda per Bastian Films i presentada a la Secció Oficial, a Competició, al Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic Catalunya. 
Ha estat triat com un dels 10 talents espanyols del 2016 per la revista Variety. Actualment exerceix de director i guionista en diversos llargmetratges de ficció.

                                                                                                                                                       @montymontesinos 

​Àlvaro Rodríguez Areny

Nescut a Andorra, un dia de neu. Després de veure molt cinema, des de ben petit, decideix estudiar direcció i guió a Barcelona. És director de  diversos videoclips i de dels curtmetratges Wolves (2016) i Le Blizzard (2018), reconeguts amb 30 premis i més d’un centenar de nominacions internacionals, algunes tant destacables com les del Festival de Sitges, Fantasia, Bifff i Screamfest. L’any passat va guanyar el Premi Creanova al Millor Curtmetratge, al Sant Cugat Fantàstic, amb Le Blizzard.
Actualment treballa en la preproducció del seu nou projecte de ficció "Under The Ice”.

@alvaro2202

DeniseCastro.gif
Montesinos.jpg
AlvaroRodriguez.jpg