top of page

Cris Gambín

Es codirectora del FIC-CAT, Festival Internacinal de Cinema en Català.

Llicenciada en Periodisme per la UPF. Combina la realització de reportatges audiovisuals i redacció d’articles, amb la direcció de curtmetratges a The Kill Screen Films i col·laboracions amb altres productores cinematogràfiques. Els seus curtmetratges han seleccions a diversos festivals nacionals i internacionals com Sustefest, Beeston Film Festival, L’Alfàs del Pi, Festival de Girona, Puerto Rico Horror Film Fest, Sant Cugat Fantàstic, Fangofest Amposta, Southampton International Film Fest, Final Girls Berlin Film Festival, Louisville International Festival of Film o Orlando Film Festival, entre d’altres. A més, han rebut premis i mencions d’honor al Terror Molins, Glasgow Horror Fest, BaiDeFest, Weekend Horror, Barcelona Visual Sound, Premis Oriana i Festival Julius.

IMDB

Instagram

crisgambin-fc22.jpg
OmarParra.jpg

Omar Parra

Ha estat sot-director del Terror Molins, on actualment es membre de la secció de programació de llargmetratges, i responsable de la segona seu del festival.També és responsable de programació i atenció a convidats del festival Sombra de Cine de Fantástico Europeo de Murcia. Ha fet de col·laborador i jurat a diversos festivals de caràcter nacional i internacional i, actualment s'encarrega de la selecció de projectes a Blood Window. També és responsable de l'àrea de festivals i crític al portal especialitzat en cinema de gènere TerrorWeekend, on també col•labora al podcast TerrorWeekend Radio Show. I l’any passat va fundar l'agència de vendes Tártaro Films, especialitzada en cinema terror, que representa a més d’una dotzena de pel·lícules al mercat nacional i internacional.

​Tártaro Fims

Roger Comella

Cursa estudis de direcció cinematogràfica al CECC Barcelona i al EICTV Cuba. Comença els seus primers passos cinematogràfics amb la direcció del Llargmetratge documental 200km, participant a la 52 edició del festival de Sant Sebastià i guanyant del premi Golden Gate al millor guió documental al San Francisco Film Festival, entre altres. Ha participat en diferents produccions documentals per a tv com a director, editor i guionista: “El llegat d'Elizabeth Eidenbenz”, “Le Jungle”, “Clics, Cuts & Carrots" i “Somorrostro”, entre d’altres. També ha dirigit Espots publicitaris i Videoclips. Dirigeix, realitza i co-guioniza la sèrie documental de 10 capítols de durada “TOT JAZZ” Per a la corporació catalana de televisió. En el camp de la ficció ha escrit i dirigit diversos curtmetratges entre ells “Operació Preferent” seleccionat en més de 40 festivals i guanyador de 5 premis També és director del curt “Shubertiade” també seleccionat a divesos festivals.
Aactualment està promocionant el seu curtmetratge “LA SENDA”, guanyador del premi del públic a la 7ª edició del Sant Cugat Fantàstic,  i acaba de rodar el curtmetratge “ARA”.

IMDB

RogerComella.jpeg
bottom of page